Strand

Strand

Als je aan vakantie denkt denk je al gelijk aan een lekker plaatje. Dat je op het strand ligt het een lekkere cocktail in de hand. Een lekker zonnetje erbij wat betekent dat je lekker kan gaan relaxen. Veel mensen gaan daarom ook vaak naar Spanje op vakantie. Om zo te genieten van het lekkere weer met je vrienden of familie. Mocht je nu gewoon in het eigen land blijven kan je ook in Nederland prima naar het strand. Zo zijn er ook genoeg hotels en huisjes die je kan huren zodat je elke dag van het strand kan genieten. Het voordeel aan een vakantie hier in Nederland is dat je niet ver hoef te reizen om op je bestemming te zijn. Veel mensen hebben namelijk een hekel aan als je ver moet vliegen of rijden. Toch gaat men gemiddeld gezien toch liever op vakantie in het buitenland. Dat komt vanwege dat je dan veel meer het gevoel krijgt dat je echt op vakantie bent. Je hoort geen Nederlandse taal om je heen. Ook de cultuur en het klimaat is anders in bijvoorbeeld Spanje of ander land.

Verschillende stranden

Naast het lekkere warme zand aan je voeten heb je ook veel verschillende soorten stranden. Sommige stranden zijn van nature al goed en sommige stranden worden aangelegd. Men zou dan toch eerder kiezen voor het originele strand. Waarom weet men nog niet precies. Maar naast alle verschillende stranden heb je ook verschillende zanden. Zo heb je wit, zwart en nog veel meer verschillende soorten stranden. Sommige stranden liggen vol met schelpen en sommige weer met stenen. Zo heb je in meren veel aangebrachte stranden. Zo kan men nog steeds genieten van het lekkere weer met een strand zonder dat je aan de kust moet zitten. Zo worden er ook steeds meer plekken gevonden waar men vakantieresorts kan bouwen. Z’n aangelegd strand heeft veel zand nodig. Maar waar halen zij dat nu precies vandaan? Het meeste zand komt ook uit de woestijn. Daar ligt genoeg zand voor nog vele andere stranden waar aan gebouwd kan worden.

Jaarlijks gaan er al in Nederland de helft van de bevolking op vakantie. Ook zo is aan te tonen dat Nederlanders dol zijn om op vakantie te gaan. Dat geldt voor zowel binnenland als buitenland.

MEER TE WETEN KOMEN

Alicante

Lees Meer

Haven

Lees Meer

Lekker weer

Lees Meer